Geurkaars: Allerliefste juf

9,9518,95 (inc. BTW)

Wissen

Deze mooie geurkaarsen worden met de hand gemaakt door Bryan van Atelier Barnès. Hij maakt ze met veel passie in zijn atelier in Leopoldsburg. Ze zitten verpakt in een mooi doosje en zijn daardoor echt een perfect kadootje! Als je het doosje opendoet is er nog ruimte voorzien om een persoonlijke boodschap te schrijven voor de juf. 🙂 Dit kaarsje is enkel beschikbaar in de kleinste maat. Een heel klein maar fijn kadootje!

Inhoud: Klein: 70 gram, Groot: 220 gram.

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tags: , ,
95% van de pakjes vertrekken binnen 2 à 3 werkdagen naar het Post NL punt.
 • → Bij een bestelling vanaf €75 is de levering GRATIS.
 • → Standaard verzending kost €5,50 (incl. BTW).
 • → Levering in Nederland kost €7,95 (incl. BTW). (Pakjes naar Nederland kunnen wat langer onderweg zijn.)
 • → Post NL levert onze pakjes aan huis.
 • → Via een Track&Trace code kan je alles opvolgen!
 • → Heb je een bestelling dringend nodig en wil je het komen ophalen?
 • → Dit kan altijd tijdens de openingsuren van de winkel en is uiteraard GRATIS.
 • → We leveren ook GRATIS aan huis in Leopoldsburg en Heppen.
In onze stenen winkel kan je met een klantenkaart punten sparen voor korting.
Ook in onze online shop spaar je punten op.
 • → Per aankoopschijf van € 5 ontvang je 1 punt
 • → Wanneer je 60 punten hebt kan je deze, bij je volgende bestelling, omzetten in € 10 korting.
 • → Je punten blijven geldig.
Wanneer je zowel in onze stenen koopt als op de webshop kies je er beter voor om al je punten op je klantenkaart te laten zetten. Spreek ons daar gerust over aan bij je volgende bezoek aan de winkel.
Wanneer een product toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet kan dit nog omgeruild worden.
Gelieve ons binnen de 5 werkdagen te melden dat je iets wilt ruilen.
 • → Ruilen kan, zonder kosten, in onze winkel in Leopoldsburg.
 • → Je kan iets anders leuk kiezen of je kan je centen terug vragen.
 • → Je kan je producten ook zelf terug sturen (op eigen kosten).
 • → Hier zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden.

Beschrijving

Bryan van Atelier Barnès aan het woord:

De zoektocht naar een onvindbare geur leidde me op een ontdekkingstocht in de wereld van parfum, geurcreatie en interieur. Wat onschuldig begon al een wens om een geurherinnering op te halen, mondde uit in de creatie van een eigen huisparfumcollectie.

Jaren geleden ging ik op zoek naar een huisparfum met de geur van hyacint, een bloemengeur die me herinnerde aan speelse lentes en zomerse avonden. Tot mijn verbazing was deze specifieke geur nergens te vinden als geurkaars of een ander type huisparfum. En al helemaal niet in een vorm die kwalitatief was. Dus ging ik zelf aan de slag.

Doorheen de jaren greep ik de kans om het ambacht te leren, zowel via zelfstudie als dankzij een paar meester kaarsenmakers die bereid waren hun kennis en vaardigheid te delen. Op die manier leerde ik de kneepjes van het vak en kwaliteit – of het gebrek eraan – te herkennen.

Vaak krijg ik de vraag waarom iemand het in zijn hoofd zou halen om een bedrijf op te richten in een markt die erg verzadigd is. De laatste jaren vind je zowat in elke winkel wel (geur)kaarsen en huisparfums terug, gaande van extreem goedkoop tot extreem duur. Je moet wel gek zijn.

De essentie én de reden waarom ik dit doe is en blijft het ambacht. Het feit dat alle kaarsen, discs en huisparfums die ik verkoop door mij met de hand gemaakt worden volgens de regels van de kunst, op basis van grondstoffen die ikzelf selecteerde, is een punt van zekerheid en trots. Voor jou als klant, maar ook voor mij als maker.

Dus neem ik graag de tijd om wat ik voor jou maak, goed te maken, op de best mogelijke manier, met mijn handen en hoofd. Dat maakt van iedere Ateliers Barnès creatie een uniek stuk, bestemd voor een bewuste koper die kiest voor kwaliteit en uitzondering.

In een wereld waar alles efficiënt hoort te zijn, beslis ik het anders te doen. Bewust ‘inefficiënt’. Dat wil zeggen: geen machines die werk uit handen nemen, geen besparing op kwaliteit en tijd. Dat betekent ook samenwerken met de juiste leveranciers en die correct vergoeden. En (jong en) lokaal talent ondersteunen.

Het gaat er niet enkel om wat je doet, maar ook – en vooral – de manier waarop.

Gestart vanuit een passie, ben ik me er elke dag van bewust dat het een privilege is dat ik de kans kon grijpen om deze ambacht onder de knie te krijgen. Het heeft heel wat moeite en investering gekost om op dit punt te belanden, maar evengoed heb ik kunnen rekenen op heel wat steun en gulheid van anderen.

In die geest run ik ook dit bedrijf en geef ik graag terug. Dus maak ik er een punt van om met de winst die overblijft nadat alle kosten betaald zijn, projecten en organisaties te steunen die me nauw aan het hart liggen. Want daarin ligt de echte winst.

Ik hoop dat je evenveel geniet van m’n creaties, als ik ervan genoten heb om ze voor jou te maken.

 

Warme groet,

 

Bryan

 

 

Extra informatie

Merk

The Gift Label

Formaat

Klein, Groot

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Geurkaars: Allerliefste juf” te beoordelen